Endeavour støtter den gastronomiske elite. Vores hjælp ydes kun til kokke, som vi mener er toneangivende på den kulinariske arena og plejer en positiv tilgang til mad. Vi leder konstant efter seriøse deltagere inden for en verden af madlavning, som vi kan byde velkommen til vores team af førende figurer, som vi gerne kalder ambassadører.

Ideen bag ambassadører er ganske enkelt at hjælpe fagfolk, der inspirerer og er innovative med at lave mad på deres egen måde, ved at give dem kvalitetsværktøjer, de kan bruge og arbejde med i deres travle dage i køkkenet, så vi sammen finder kvaliteten, og møder vores egne høje standarder. Samtidig ønsker vi at bruge de omhyggeligt udvalgte ambassadører, til at hjælpe med at forbedre udviklingen af Endeavour, gennem sparring og idédeling for at nå endnu mere funktionelt designede værktøjer, der giver større glæde ved hverdagens madlavning overalt.

Vi vil kontinuerligt samle ambassadører, for at tilvejebringe input og derved udvikle vores mest avancerede Endeavour produkter, så Endeavour fortsat vil blive brugt i professionelle køkkener.