Elisabeth er udlært fra Musikkens Spisehus (nu Restaurant Fauna) i Aalborg foråret 2020. Under sin elevtid deltog og vandt hun flere elevkonkurrencer herunder Youngchef, nordjysk mesterskab og DM i Skills. Efter endt uddannelse startede hun som dessertkok på Svinkløv Badehotel, hvor menuen, og hermed også desserterne, skifter hver dag og i takt med sæsonerne. Efter 3 sæsoner som dessertkok er hun nu vendt tilbage til sin 4. Sæson på Svinkløv Badehotel, men i en ny rolle som Souschef for den søde afdeling, hvor hun blandt andet udvikler kager og desserter. 

Desuden har hun også vundet Årets vildtret, og stillet op til Sol over Gudhjems dessert konkurrence. Konkurrencerne fylder meget for Elisabeth og det var som Commis, for det danske Bocuse d’Or hold, hun vandt guld ved både det uofficielle EM (2022)og VM (2023) for kokke. 

 

Hvorfor har Elisabeth valgt Endeavour knivserien?

For mig er det vigtigt mine knive er lavet til at blive brugt hver dag og har minimal vedligeholdelse. Knivene giver mig lov til at være kreativ med deres forskellige funktioner, en ting som jeg sætter stor pris på. Samtidig er Endeavour knivene super skarpe og ligger godt i hånden. Man kan mærke det er kvalitetsknive, som er beregnet til at lave mad med. 

Personligt elsker jeg fruit- kniven (eller “den lille hurtige”,som jeg kalder den) som er en god alsidig kniv jeg bruger dagligt.

×