Peter arbejder på AC Hotel Bella Sky som køkkenchef. Peters mål er at skabe en fantastisk arbejdsplads, have glade gæster og blive ved med at udvikle og løfte det gastronomiske niveau i alle hotellets restauranter. Peter er uddannet fra Restaurant Grønnegade i det franske/nordiske køkken. Efter et kort ophold som chef de partie på Hotel d’Angleterre tog Peter til Spanien, på et gastronomisk legat fra ICEX, sammen med 19 andre udvalgte kokke fra hele verden. Her arbejdede han på Michelin-restauranterne Nerua Guggenheim Bilbao og Las Rejas.

Spørger du Peter, hvilken køkkenstil, der tiltaler ham mest, vil han svare følgende: ”Jeg elsker enkel og velsmagende mad lavet med kærlighed. Den følelse, jeg får, når en ret er den helt rigtige, er den ultimative for mig. Især når du ser, at dine venner eller gæster oplever det samme”.

Vi måtte selvfølgelig spørge, hvad han synes om Endeavour-knive: “Første gang jeg holdt en Endeavour-kniv i hånden, mærkede jeg passionen bag knivene. Balancen, skarpheden og kvaliteten gør knivene til et must have i alle madelskeres køkkener.
×