Morten er udlært fra Henne Kirkeby Kro, har rundet køkkenerne hos AOC, noma og Kadeau, afprøvet sine færdigheder til Kokkekonkurrencerne Sol over Gudhjem & Bocuse d’Or - og blevet hædret for dem som Årets kok.

Med velsignelser fra Vivi Schou, overtog han og Christian Wellendorf i 2020 navnet “Babette” efter restauranten i Vordingborg. Nu viderefører de ånden med skræddersyede selskaber i private hjem, på særlige lokationer og i deres egne lokaler. “Babette er et slags fine dining gæstebud i øjenhøjde. Vi havde en drøm om at skabe nogle mere unikke og personlige madoplevelser, og personligt havde jeg brug for at være mere tilstedeværende med mine gæster. Babette er en direkte afspejlning af det, vi ønsker vores egne gæster skal have derhjemme. Vi gør os meget umage om at skabe en stemning og ikke mindst en menu, som passer til alle rundt om bordet.


Hvorfor har Morten valgt Endeavour knivserien?

“Som kokkeelev ville jeg ønske jeg havde en kniv til alle slags opgaverne i køkkenet. Nu har jeg bare lyst til at bruge én kniv til alting.  Det vigtigste for mig er, at der er minimum vedligeholdelse, og det opfylder Endeavour. Jeg skal ikke tørre knivbladet af, hver gang jeg har brugt en kniv for den ikke ruster. Den holder sin skarphed virkelig godt. Herudover ligger Endeavours knive rigtig godt i hånden, og så er de stabile, og det er virkelig et must, når jeg er så meget på farten med Babette.”


×