Bos karriere har været én stor gastronomisk rejse. Siden Bo er uddannet fra Kroghs Fiskerestaurant i København, søgte Bo eventyr og udfordringer inden for kogekunst i en række Michelin-restauranter, både med 1, 2 og 3 stjerner i den berømte guide.

Med Restaurant Paustian som domæne og med rollen som kok vandt Bo en Michelin-stjerne for Paustian, som holdt indtil han i 2010 drog ud på nye eventyr.
Vi bad Bo om at definere hans madlavningsstil - og som det er med kreative frontløbere, var svaret, der blev givet, i et større perspektiv - en fortolkning af navnet GEIST (på tysk: "Spirit"): "GEIST er et spisested hvor du kan slappe af, slippe vagten og nyde øjeblikket. GEIST er fornøjelse, når vi laver mad af rene råvarer og ren entusiasme. I et miljø, der inspirerer til glædelig forførelse og frie tanker."

I dag har Bo åbnet Bobe, en restaurant beliggende på Gråbrødre torv, i hjertet af København.

Hvad kan du lide ved Endeavour? "Jeg tror på, at jo enklere jo bedre. Mindre er mere, med andre ord. Det er det samme med køkkenredskaber. Endavour-værktøjerne er bestemt ikke det dyreste værktøj der findes. Det gør det endnu mere imponerende, hvor godt de er blive ét med dine hænder og de ting, du laver."
×