Bos karriere har været én stor gastronomisk rejse. Siden Bo er uddannet fra Kroghs Fiskerestaurant i København, søgte Bo eventyr og udfordringer inden for kogekunst i en række Michelin-restauranter, både med 1, 2 og 3 stjerner i den berømte guide.

Med Restaurant Paustian som domæne og med rollen som kok vandt Bo en Michelin-stjerne for Paustian, som holdt indtil han i 2010 drog ud på nye eventyr.
Vi bad Bo om at definere hans madlavningsstil - og som det er med kreative frontløbere, var svaret, der blev givet, i et større perspektiv - en fortolkning af navnet GEIST (på tysk: "Spirit"): "GEIST er et spisested hvor du kan slappe af, slippe vagten og nyde øjeblikket. GEIST er fornøjelse, når vi laver mad af rene råvarer og ren entusiasme. I et miljø, der inspirerer til glædelig forførelse og frie tanker."

Hvad kan du lide ved Endeavour? "Jeg tror på, at jo enklere jo bedre. Mindre er mere, med andre ord. Det er det samme med køkkenredskaber. Endavour-værktøjerne er bestemt ikke det dyreste værktøj der findes. Det gør det endnu mere imponerende, hvor godt de er blive ét med dine hænder og de ting, du laver."
×