Rasmus Grønbech startede sin karriere i 1990, hvor han arbejdede gennem forskellige Michelin-restauranter i Frankrig og har siden da vundet adskillige kogekonkurrencer såsom Årets Kok, Nordic Challenge, Årets vildt kok og mere. Som restauratør åbnede han Grønbech og Churchill i København i 2011 og fik allerede i 2012 en Michelin-stjerne - som han beholdt indtil han lukkede restauranten i 2016.

Rasmus arbejder i dag som gastronomisk konsulent på projekter i både ind- og udland og har skrevet to kogebøger.

Hvordan vil du beskrive din madlavningsstil? Jeg leder altid efter de bedste råvarer uanset om det er kød, fisk eller fjerkræ, og jeg tager altid sæson, friskhed, konsistens og smag i betragtning.

Mit gastronomiske udtryk stammer fra både det klassiske og det subtile. Ideen om at arbejde med råvaren i dens oprindelige form og forædle denne råvare med meget få midler er og vil altid være udgangspunktet for min madlavning.

Hvorfor foretrækker du Endeavour-knivene? Det enkle svar; de er "No Bullshit" knive! Jeg kan godt lide tanken om, at de er designet af to dygtige og aktive kokke fra et professionelt synspunkt, og at hver kniv har sit eget særlige formål. Hvis du som jeg nyder æstetikken i et enkelt og rent design – vil du elske disse knive. Det er knive, som jeg har i min "værktøjskasse".
×