Islandskfødte Gunnar Gíslason har høstet international anerkendelse for sin kreative madlavningsstil, sin nysgerrige natur, en kærlighed til at genoplive traditioner og et øje for at finde uberørte produkter, der er blevet bifaldet af både gæster og medier.
 
Gunnar boede og arbejdede i København, og hans madlavning er stadig stærkt påvirket efter at have arbejdet på restauranter som Christie´s, Saison, Kommandanten og Ensemble.
I 2009, midt i den verdensomspændende finanskrise, åbnede han restauranten Dill i Reykjavík. Hans moderne madlavning ville fejre Islands uberørte ingredienser og håndværksproducenter, på et sted, der ellers er stærkt afhængig af fødevareimport. Dill har været nomineret til den nordiske pris og har vundet Islands "Årets restaurant" hvert år siden åbningen og i 2017 blev Dill tildelt en Michelin-stjerne.
 
I 2016 flyttede Gunnar til New York for at åbne Agern i selskab med Claus Meyer. Efter at have fundet lokale landmænd, foderhøstere og fiskere og sammensat en menu, der bestemt var meget lokal, men lavet med nogle nordiske rødder, blev Agern belønnet med en Michelin-stjerne i 2016 kun 6 måneder efter åbningen.

Ikke alene er Endeavour-knivene smukke og enkle at se på, men de er også designet af to kokke, som jeg har den dybeste respekt for, og derfor kan du stole på Endeavour-knivene. De bliver en forlængelse af din hånd og med den superskarpe Damaskus stålklinge bliver dine opgaver i køkkenet nemme og meget fornøjelige.
×