Morten har arbejdet på en række af de mere prominente restauranter i Danmark. En karriere, der startede med en uddannelse som professionel tjener og gennem sit ophold på Le Sommelier, Babette og Michelin restaurant Ensemble, førte til, at han var både restauratør og kok på Ensemble fra 2005 til 2009. Han har udviklet måltidsopskrifter til den økologiske virksomhed Årstiderne. I dag arbejder Morten med virksomheden- eatyourgreens og som køkkenchef for The Lab Kitchen. 

 

Spørger man Morten om hans personlige madlavningsstil indenfor, svarer han følgende: "I mit køkken lægger jeg vægt på bæredygtighed. Jeg handler med lokale leverandører og bruger danske råvarer, hvor det er muligt. Jeg elsker at arbejde med fisk, skaldyr og grøntsager, og jeg have stort fokus på, at hver enkelt vare taler for sig selv – og derved bevare sit rene udtryk."

 

Hvorfor vælger Morten Endeavour knivserien? "Endeavour er solidt håndværk, både i smedningen af ​​67 lag stål og samlingen af ​​stålet og håndtaget. Bladene er nemme at holde skarpe, og der er en god variation i serien - du får alt fra grøntsagskniv til filetkniv. Og jeg kan også godt lide, at indpakningen er så strengt moderne."

×