I dag arbejder Theis som udviklingschef, Restaurant Alchemist. Theis startede som kok på Molskroen under Jesper Koch og har siden lært meget af Bo og Lisbeth Jacobsen på “Restaurationen” i København. Theis rejste til England for at søge nye udfordringer hos The Fat Duck som chef de partie, en stilling han havde i godt et år, før han vendte tilbage til Danmark og Kong Hans' Kælder, hvor han arbejdede sig fra kok til souchef under Thomas. Senere tiltrådte Theis en stilling som køkkenchef på Restaurant Ensemble. Theis arbejdede også som souchef hos Herman i Tivoli.

Og som køkkenchef og som medejer på restaurant Kadeau.

Spørger du Theis, hvilken køkkenstil der tiltaler ham mest, vil han svare følgende: "Jeg elsker VARM, enkel mad.. Skønne lokale råvarer, fint håndværk og kærlighed til det enkle og innovative."

Vi måtte selvfølgelig spørge, hvad han synes om Endeavour knive: "Jeg synes, knivene oser af kvalitet! Vægten og størrelsen passer rigtig godt sammen, og de er dejlige at holde og arbejde med.. Fantastiske skarpe og vigtigst af alt - nemme at holde skarpe !"
×