Vi er FSC®-certificeret under nummeret SCS-COC-005763-BH (FSC®C132484)

Spørg efter vores FSC®-certificerede produkter.

Det er vigtigt for os, når vi skaber nye produkter, at de også tager hensyn til miljøet og velbefindende for kommende generationer. Derfor arbejder vi med bæredygtige materialer i det største omfang. Forest Stewardship Council® (FSC) er en international certificeringsorganisation, der kun tildeler sine FSC -certifikater til produkter, der opfylder specifikke krav, der er fastlagt af FSC. Træet i certificerede produkter skal dyrkes og produceres med respekt og pleje af naturen.
Her hos Endeavour er vi stolte af at bruge FSC-certificeret Pakka Wood til håndtagene på vores Discovery Pro knive. Hele vores serien af skærebrætter er skabt i FSC mærket Woodfiber, samt grydeskeer og knivmagneter også er udformet med FSC mærket Woodfiber. Alle produkterne efterlader os også med god samvittighed og hjælper med at beskytte vores naturlige verden.

Der er stadig mere, der skal gøres, og vi fortsætter vores rejse mod at producere endnu bedre og grønnere køkkenredskaber.

FSC -certificering er et af de værktøjer, der vil hjælpe os på vej. Vi kan altid drømme om at opnå mere - men at drømme alene får os ikke over linjen. Det tager beslutsomhed og fokuserer på altid at hæve baren for det, der er muligt, og hvordan vi kan opfylde de mål, vi har sat for Endeavour. FSC er en brolægningssten på vores rejse, og vi er stolte af det.
×