Her hos Endeavour er vi både glade og stolte over at støtte læger uden grænser (Medicins Sans Frontieres - MSF) over hele verden gennem vores produkter. MSF er en humanitær organisation, der yder medicinsk hjælp og medicin til ofre for konflikter og katastrofer over hele verden.

Ofte er det MSF, der er indsat til verdens katastrofezoner, når alle andre forsvinder. Vi er inspireret af den måde, uddannede læger og sygeplejersker i sikre og komfortable positioner føler sig bevægede for at sætte sig ud og hjælpe. Vi har fulgt MSF's arbejde omhyggeligt, og vi føler os meget sikre på, at de er den organisation, vi ønsker at støtte.

Gennem salg af vores produkter sender vi midler direkte til læger, der arbejder over hele kloden. Hver gang et Endeavour produkt sælges, går support direkte til læger uden grænser. Vi syntes, at det er vigtigt at hjælpe andre, og det er en af ​​måderne, vi kan gøre vores smule for at bidrage.
Vi tror på at støtte disse mennesker, der gennemgår så omfattende træning og derefter opgiver en del af deres liv for at hjælpe andre - og det er gennem vores støtte, at vi også kan gøre en forskel.

Gennem Endeavour stræber vi efter at udvide den støtte, vi tilbyder dem og deres fantastiske arbejde, MSF gør for dem, der er mest i nød. Vi er stolte af at sige, at vi er meget glade for at gøre en forskel gennem vores design - over hele verden.

Vi er Endeavour og støtter vores læger.