FSC®: SCS-COC-005763-BG FSC 100%

Wood fiber er et relativt nyt materiale til køkkenredskaber.

Men det er blevet brugt over hele verden i alt fra isolering til møbeldesign og ikke mindst skateboard -ramper.

Wood fiber er blevet brugt industrielt i mere end 70 år med unge amerikanske skateboardere, der tidligt opdagede, at det var et naturligt valg af materiale til deres skateboard -ramper.

Pressede wood fiber er holdbare og kan modstå varme, kolde og fugtige - en succeshistorie blev født.

Med dette materiale i tankerne begyndte Endeavour sin rejse mod en ny række køkkenredskaber. Vi ønskede at skabe en række skærebrætter, der ville være både æstetiske og praktiske i vores travle hverdag, som handler om meget mere end blot at tilberede mad.

Wood fiber kan modstå de fleste ting, uanset om du arbejder i et professionelt eller et privat køkken, hvor det er nemmest bare at sætte tingene i opvaskemaskinen.

Brædderne holder deres form og splittes ikke.

Men uden at gå på kompromis med de samme kerneegenskaber, som du kender og forventer af andre skærebrætter! De er naturligt anti-bakterielle og kan modstå varme genstande-op til en temperatur på 170°C.

Vores wood fiber kommer fra FSC-certificerede genanvendelige papirmaterialer, og skærebrætter er alle tilgængelige i farverne Night Black eller Brown Forest.

Vi bruger tekniske fremskridt og udforsker forskellige materialer - wood fiber gør det muligt for os at designe unikke værktøjer med fine detaljer og funktionalitet placeret foran og centrum. Det faktum, at materialet også er bæredygtigt, er prikken over i'et.

Fra genanvendt papir til et moderne, råt og simpelt skærebræt - det er det, vi betragter som et godt design.

 

 

 

×