Når foråret ankommer, springer det skandinaviske landskab ind i livet med mange friske og sprøde urter. Små skud, der bringer stor rigdom til vores køkkener.

Vi har lige rystet det værste af vinterfrosten af os og sagt hej til den varme sol i foråret, når de pludselig vises sig sammen med trækfugle fra syd. Vores skove og landskaber, får myldrende liv endnu en gang.

Herude finder du de vilde urter der så ofte er hyldet af lokale og kokke i nordlige klimaer.

Tilbage til naturen er vores kald! Vi ønsker at komme ud igen, føle kulden på vores kinder og nyde den lyse forårssol og naturens aromaer.

Endeavour Herb er en lille og funktionel urtekniv med et tyndt blad til at plukke og skære urter. Det perfekte værktøj til at udskære frugter og andet grønt.

Den er skabt af japansk Damaskus-stål med et håndtag af FSC-certificeret Pakka-træ. Knivens design er både klassisk og stilfuld. Men dens æstetisk taler den til et moderne liv.

En af de mest almindeligt anvendte vilde urter i Skandinavien er ramsløg eller vild hvidløg. Det er mildt, men har alligevel stor dybde, og det bør altid bruges med forsigtighed. Du kan finde den i skovbunden med sin milde duft af hvidløg, og hvis du plukker dem omhyggeligt, vil du også kunne tage den lille løg med op. Både blade og løg smager fremragende i madlavning.

Brug en lille kniv til at frigive løget fra dens rødder og til at nippe hvert blad væk, så den hårde stilk kan fjernes. Vilde hvidløg går godt i pastaretter og med fisk og fjerkræ, og det kan bruges som erstatning for basilikum i en pesto.

I virkeligheden handler det om, at eksperimentere og blive kreativ i køkkenet - at finde din egen måde at udtrykke dig gennem maden. Det samme gælder, uanset om det er brændenælde, fuglegræs eller ramsløg, du laver mad med. I Skandinavien har vi en langvarig tradition for at bruge disse urter og planter i vores madlavning. Nok var de ikke moderne et stykke tid, men takket være det nye nordiske køkken er de endnu en gang gennemgribende i køkkenerne rundt omkring i hele Skandinavien.

Det siges, at gode knive er lettere og sjovere at benytte i køkkenet. En ting, vi ved med sikkerhed, er, at det er vigtigt at bruge den rigtige kniv til det rigtige job.

En stor kokkekniv er ikke ideel til at nippe urter eller ordne små og sprøde rødder med. Dette tager en solid, skarp og robust urtekniv.

Endeavour Herb tilbyder alt dette - den er et udtryk for, hvem vi er. Fra dets design og materialer til sin endelige form. Herb er både original og en ægte arbejdshest i køkkenet.

Når kong frost trækker sig tilbage, kommer skandinaverne frem i det nordlige klimaer, ud i forårssolen for at begynde vores årlige sanke tur.

Vi forstår naturen - vi elsker den, og vi bruger den i vores retter. Vi har altid gjort det, og vi vil fortsætte med at gøre det.

Herb er ikke kun en kniv - det er en kniv, der byder velkommen om foråret og løsner duften af ​​vilde urter i dit køkken. Vilde, grøn og moderne på én gang.

 

×