Explore the strength of Discovery Pro.

Udforsk styrken i Discovery Pro.

Den ultimative oplevelse med det mest avancerede japanske VG10 stål.

Selv til de mest krævende køkkener er Discovery Pro-serien en banebrydende tilføjelse i vores sortiment af køkkenredskaber. Serien er skabt fra bunden, hvor hver enkelt kniv er omhyggeligt tegnet, grundigt testet og præcist designet. Vi forstår betydningen af førsteklasses, unikke knive for professionelle kokke. Derfor har vi investeret utallige timer af vores dybe viden og ekspertise i udviklingen af denne særlige serie.

Med Discovery Pro-serien har vi ikke sparet på noget! -for at sikre, at hver enkelt kniv overstiger alle forventninger. Uanset om det drejer sig om præcisionen i dens utrolige skarphed eller balancen i dens vægt, har vi gennemgået hver eneste detalje for at sikre en uovertruffen oplevelse. Vores dedikation til perfektion skinner igennem i alle aspekter af disse knive. Fra udvælgelsen af førsteklasses materialer til de innovative designelementer har vi lagt enorm stolthed i at skabe knive, der ikke blot udstråler elegance, men også leverer enestående ydeevne.

For professionelle kokke, der kun vil have det bedste, repræsenterer Discovery Pro-serien den ypperste ekspertise. Oplev det enestående håndværk og det urokkelige engagement i kvalitet, som er indlejret i hver eneste kniv. Forbedr dine kulinariske evner med et udvalg, der virkelig skiller sig ud fra mængden. Lad os dykke lidt ned i selve materialevalget og processen.

STÅ PÅ TOPPEN AF DET HELE.

VG10-stål; mere kraftfuldt end andet godt stål.

Det japanske VG10 stål udgør kernen i serien. Kun specialknivene som de fleksible fiskeknive er lavet af det tyske Mov rustfrie stål. VG10 er kernestålet hvorpå der er smedet 33 lag på hver side for at beskytte den hårde æg - hvilket resulterer i et knivblad, der generelt er hårdere og skarpere end andre ståltyper. Denne smedeteknik bruges til at opnå den bedste skæreoplevelse. På denne måde får du et utroligt let og kraftfuldt værktøj til køkkenet.

Det japanske VG10 stål er et beskyttet varemærke udviklet af Takefu Special Steel i Japan og besidder unikke egenskaber. Med en blanding af 15 % krom, 1 % molybdæn og 1,5 % kobolt er dette stål udviklet til at levere en høj hårdhed og dermed langvarig skarphed. Tilsætningen af vanadium forfiner mikrostrukturen, og i kombination med chrom og molybdæn skabes en overflod af hårde karbider, som øger knivens slidstyrke. På grund af VG10-stålets særlige egenskaber har dette stål overbevist os om at vælge det som hovedmaterialet i Discovery Pro-serien.

Grundig konstruktion, hele vejen.

Vores knive fremstilles med største præcision og dedikation, hvilket sikrer det høje niveau af skarphed, vi stræber efter. Hver kniv gennemgår en omhyggelig håndslibeproces, hvor dygtige håndværkere omhyggeligt former bladet til perfektion. Denne opmærksomhed på detaljer sikrer et enestående niveau af skarphed, hvilket adskiller vores knive fra andre.

For at øge styrken og holdbarheden af vores klinger smedes de i 67 lag. Disse lag, 33 på hver side af kernestålet, skaber en spændstig og robust struktur. Denne komplekse lagdelingsteknik tilfører ikke bare styrke, men forbedrer også knivens visuelle udtryk med et levende Damaskus-mønster.

Kernestålet gennemgår en streng hærdningsproces, der når temperaturer over 1000 grader. Denne intense varme transformerer stålet og gør det utroligt stærkt og modstandsdygtigt over for slid. Efter hærdningsprocessen køles stålet hurtigt ned til under -180 grader, hvilket yderligere forbedrer dets hårdhed og stabilitet. Denne nøje udførte proces sikrer, at vores knive opnår en ekstrem hårdhed på 60-61 HRC, hvilket resulterer i enestående skæreydelse.

Vores knive har ikke kun enestående styrke, men også bemærkelsesværdig lethed. Sammensmeltningen af lagdelingsteknikken og den præcise hærdningsproces bidrager til at reducere knivens samlede vægt. Denne lette konstruktion muliggør ubesværet manøvredygtighed og præcis skæring, hvilket gør det til en sand fornøjelse at arbejde med dem i køkkenet.

Resultatet af disse omhyggelige håndværksteknikker er vores knivseries utrolige skarphed og holdbarhed. Den håndslebne klinge, den lagdelte struktur og den præcist kontrollerede hårdhed arbejder harmonisk sammen for at levere enestående skær. Med vores knive kan du problemfrit glide igennem enhver ingrediens og opleve den rene glæde ved ubesværet udskæring og snittearbejde.

Vores knive er ikke blot værktøj; de er sande håndværksmæssige mesterværker. De håndslebne klinger, smedet i 67 lag og hærdet til perfektion, repræsenterer den ideelle balance mellem styrke, letvægt og skarphed. Oplev ekspertisen i vores knivserie, hvor hvert snit er et bevis på vores urokkelige engagement i kvalitet og præcision.

Præcision i grebet, skaber overlegen præstation.

Når vi taler om knive, udgør bladet og håndtaget to væsentlige elementer for deres funktionalitet. Selvom klingen ofte er stjernen, må betydningen af et veludformet håndtag ikke undervurderes. Håndtaget spiller en afgørende rolle i styringen af kniven og sikrer præcise og effektive snit. Det er derfor væsentligt at have et pålideligt og brugervenligt håndtag. Vi har dedikeret vores bestræbelser på at skabe et håndtag, der ikke blot udstråler skønhed, men som endnu vigtigere leverer en enestående arbejdsoplevelse. Vores håndtag er designet til at passe perfekt i din hånd, hvilket giver en naturlig komfort og forbedrer din skæreevne.

Et afgørende træk ved vores håndtag er brugen af FSC-certificeret Pakkawood. Dette materialevalg gør en betydelig forskel, når det kommer til holdbarhed og funktionalitet. Pakkawood er kendt for sin modstandskraft over for varme og forvridning, hvilket sikrer, at håndtaget forbliver intakt selv ved høje temperaturer. Desuden er Pakkawood ekstremt vandafvisende, hvilket sikrer stabil kontrol over kniven selv i våde omgivelser. Til fremstillingen af vores håndtag anvender vi komprimerede Pakkawood-fibre, der behandles med harpiks. Denne kombination resulterer i et håndtag, der er både robust og fleksibelt, tilpasset til dine hænders unikke form. Grebet er nøje designet til at være ergonomisk, hvilket giver en behagelig og sikker følelse og minimerer håndtræthed ved længere tids brug.

Nem at vedligeholde – Enkel at håndtere.

Når det gælder vores knive, er vi stolte af at anvende det fineste japanske VG10-stål. Dette ekstraordinære materiale sikrer ikke blot holdbarheden, men garanterer også en skarp klinge, der holder. For at bevare disse knives levetid anbefaler vi at rengøre dem i hånden.

Ved at vaske dem i hånden kan du forhindre, at knivene udsættes for det barkse miljø i en opvaskemaskine. Dette sikrer, at pakkawood-håndtaget holdbarhed, da det undgår timevis med hård opvask. Ved at tage dette enkle skridt sikrer du, at dine knive forbliver i god stand i mange år fremover.

Efter rengøring er det afgørende at tørre knivene grundigt. Dette forhindrer ikke blot vandpletter, men spiller også en betydelig rolle for at bevare håndtagets udseende. Et ordentligt tørret kniv vil bevare sin glød over en længere periode.

Over tid kan Pakkawood, ligesom ethvert andet naturligt træ, miste noget af sin farve og glans. Der er dog ingen grund til bekymring, da det er en simpel proces at genoplive håndtagets skønhed. Ved at påføre olie eller Endeavours specialdesignede bivoks på håndtaget kan du nemt genvinde dets livlige glød. Påfør håndtaget olien eller voksen, så det kan trække i et par minutter. Dette vil nære træet og genopbygge dets udstråling. Tør derefter overskydende olie eller voks grundigt af. Ved at følge disse trin kan du effektivt forny håndtaget og genskabe dets glød.

Ved at bruge disse metoder vil dine knive ikke blot forblive i fejlfri stand, men vil også fortsætte med at se fantastiske ud i årene, der kommer.

3 grunde til at vælge Discovery Pro knive.

Det ergonomiske håndtag giver et behageligt greb.

Discovery Pro-knivene har et gennemtænkt designet håndtag med et ergonomisk greb. Dette sikrer optimal kontrol og komfort under brug uden ubehag. Håndtaget er lavet af FSC-mærket pakkawood, kendt for sin styrke og modstandsdygtighed over for slid.

Ultra Skarpe knive med gennemtænkt, funktionel design.

Knivene er omhyggeligt skabt af unikke materialer med største omhu og præcision. De er fremstillet af japansk VG10-stål, med 33 lag på hver side af kernestålet, hvilket resulterer i i alt 67 lag. Denne komplekse lagdeling danner et elegant mønster og sikrer den ultimative skarphed og holdbarhed, målt til HRC 60-61.

Stål af høj kvalitet kombineret med enestående håndværk.

Stålet, der anvendes i disse knive, gennemgår en stringent hærdningsproces. Det opvarmes til 1000 grader og fryses derefter, hvilket resulterer i en velafbalanceret hårdhed, der bidrager til knivens exceptionelle skarphed. Denne unikke hærdningsproces gør også knivene lette, hvilket muliggør ubesværet håndtering og præcisions-skæring.
DEN ULTIMATIVE OPLEVELSE.

Få højdepunkterne.

I Discovery Pro-serien anvender vi VG10-stål fra Takefu Special Steel Co. i Echizen, Japan. Knivene er håndslebne og polerede for at opnå den ultimative skarphed.

De er smedet i 67 lag, hvilket gør dem fuldstændigt unikke og og med VG10 stålet opnår de en hårdhed på 60-61 HRC. Alle knivene hærdes ved over 1000 grader og køles derefter ned til under -180 grader. Denne proces sikrer stålets hårdhed og er med til at bevare skarpheden.

Alle knivene er håndtegnede af Kirk og Maarbjerg. De er omhyggeligt testet af kokke, og vi kan med stolthed sige, at knivenes høje kvalitet lever op til vores ønsker i materialevalg og fremstilling. Disse professionelle knive er skabt til at blive brugt i et travlt køkken.

VG-10 blev udviklet i Japan af Takefu Special Steel Co. i 1980'erne, og VG-10 betegnelsen må kun anvendes, når stålet er produceret i Japan af Takefu Special Steel Co. Vær opmærksom på dette, når du leder efter VG-10 stål.

Opfylder de strenge krav.

Opgrader. Det er en win-win-win.

Oplev forskellen med Discovery Pro-knivene, og løft dine kulinariske færdigheder til nye højder. Discovery Pro bruges af professionelle kokke.

Subscribe to our newsletter

×