En grundigt rengjort pande er en forudsætning for både god madlavning og velsmagende måltider. Hvis madrester får lov at sidde på panden, kan det både påvirke smagen negativt og fremme uønsket vækst af bakterier.
For at sikre både hygiejne og kvalitet i din madlavning bør du altid rengøre din pande grundigt efter brug. Den bedste metode er at bruge en skrubbebørste sammen med varmt sæbevand og derefter skylle panden med varmt vand. Husk også at rengøre både pandens overflade, håndtag og underside for at fjerne al snavs og bakterier.
Vores keramiske Friendly stegepander tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du vasker dem i hånden for at forlænge deres levetid og sikre en grundig rengøring. Håndvask er med til at bevare holdbarheden på både keramiske og slip-let pander, og det er derfor altid den bedste løsning, hvis du vil have en pande, der holder i mange år.
Læs mere om vores keramiske pander, som foretrækkes af topprofessionelle kokke>