Do as Pro chefs do. Take control of your cooking.

Gør som Pro kokke og få kontrol over stegningen.

Så stærk. Så unik. Så meget næste generation.

Den keramiske stegepande sikrer dig en fantastisk stegeskorpe på både grøntsager, fisk og kød. De er nemme at vedligeholde, da de ikke ruster som almindelige jernpander. Professionelle kokke foretrækker keramiske pander på grund af den lynhurtige varmekontrol og det perfekte resultat, selv når de arbejder med vanskelige ingredienser som skindstegt fisk, der ofte sidder fast i jernpander, men ikke på keramik. Disse keramiske stegepander er skabt af de mest robuste materialer og er udviklet af topkokke samt gennemtestet for en sublim præstation.

5 grunde til at vælge en keramisk stegepande:

1. Fremragende non-stick egenskaber - fri for PFAS.

Den moderne keramiske pande er skabt til at levere hurtig og jævn opvarmning over hele pandens overflade, hvilket sikrer en fantastisk stegeskorpe, selv på de mest udfordrende ingredienser. Keramiske pander er non-stick, hvilket gør det let at tilberede skindstegt fisk og giver dig det bedste fra både non-stick og almindelige jernpander. Samtidig er de fri for alle PFAS-stoffer, så du kan stege uden bekymringer, hverken for dig selv eller miljøet omkring dig.

2. Keramik er skabt til stegning.

Keramiske pander har mange fordele, men det vigtigste er deres evne til at lave fremragende stegninger. Bøffer bliver flot karamelliserede og får en perfekt stegeskorpe takket være måden, panden opvarmer på. Den keramiske overflade har egenskaber, der optager varmen hurtigt og bevarer den under hele stegningsprocessen, hvilket er afgørende for en perfekt stegning.

3. Velegnet til alle varmekilder i køkkenet.

En keramisk pande er ekstremt alsidig og fungerer på induktionskomfurer, elkomfurer og gasblus. Den kan endda tåle at blive brugt i ovnen. Med en keramisk pande får du altså en pande, der passer til den kogeplade eller det komfur, du allerede bruger. For eksempel kan du brune en ribeye-bøf på panden og derefter sætte hele panden i ovnen for at færdiggøre tilberedningen.

4. Nem at rengøre og rustfri.

Keramiske pander ruster ikke, og du undgår besværet med at vedligeholde dem med olie og andre metoder, som er nødvendige for jernpander. Keramiske pander er så holdbare, at de kan tåle opvaskemaskinen. Så uanset om du arbejder i et travlt professionelt køkken eller bare laver mad derhjemme (mellem møder, forelæsninger og e-mails), så slipper du for at skulle bekymre dig om vedligeholdelse. Den keramiske pande kan nemlig gå direkte i opvaskemaskinen, og de elsker det!

5. StayCool effekt.

Håndtaget er udført i solidt rustfrit stål der giver et sikkert og komfortabelt greb og grundet konstruktionen oplever man en StayCool effekt der gør at det ikke bliver varmt, selv under intens madlavning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

×