Experience the Friendly Pan.

Oplev - The Friendly Pan.

Vi har lagt os i selen for at skabe The Friendly Pan

Den ultimative pande til dit køkken. Med The Friendly Pan har vi dedikeret os til at skabe en pande, der ikke kun kan modstå de hårde udfordringer i køkkenet, men også passer perfekt til vores bæredygtige fremtid.

Hvad gør The Friendly Pan til dit bedste valg?

Miljøvenlig:

Vores pande er fri for PFAS og er skabt af 100% genanvendeligt aluminium. Selv indpakningen er fremstillet af FSC-mærket pap.

Hård som stål:

The Friendly Pan-serien med keramisk belægning, er ekstremt holdbar og kan klare selv de mest krævende opgaver i dit køkken.

Fantastisk varmefordeling:

Nyd en jævn og ensartet varmefordeling, der sikrer, at dine måltider altid bliver veltilberedte og som du bruger mindre energi på at varme op.

Nem at rengøre:

Slip for besværet med at skrubbe. Vores pander er utroligt nemme at rengøre, hvilket sparer dig tid og besvær i køkkenet.

Designet af fagfolk

Panderne er designet og skabt af kokkene Mikkel Maarbjerg og Nikolaj Kirk, og med input fra flere af landets bedste kokke. Takket være disse erfaringer, er pandernes unikke flader og håndtag blevet omhyggeligt testet og udviklet så de ikke kun opnår et æstetisk smukt design, men også besidder den nødvendige robusthed til at kunne håndtere hverdagens krav. Disse pander er designet med fokus på æstetik, men når det kommer til stykket, er hemmeligheden bag designet i virkeligheden deres evne til at modstå en hektisk køkkenhverdag.

5 grunde til at vælge The Friendly Pan

1. Keramisk ultrahård - fri for PFAS

De keramiske pander er vores flagskib inden for miljøvenlige pander. De er fremstillet i Italien af 100% genanvendeligt aluminium og er belagt med en keramisk belægning, der er fri for PFAS. Den keramiske non-stick belægning sikrer, at panden er utroligt holdbar og modstandsdygtig over for ridser, slitage og farveoverførsel fra fødevarer. Håndtaget er lavet af robust rustfrit stål, hvilket gør det holdbart og i stand til at modstå daglig brug og varme. Du kan nemt håndtere pandens håndtag uden behov for grydelapper.

2. Stegeegenskaber

Panderne er udført i ekstremt holdbare materialer, der kan tåle op til 400 grader, hvilket også gør den egnet til brug i ovnen. Den kan bruges på alle varmekilder, herunder induktion. Takket være den keramiske non-stick belægning og robuste opbygning, sikrer den en enestående og hurtig varmefordeling under stegning.

3. Nem Rengøring og Holdbarhed

Med den keramiske ultrahårde non-stick belægning kan du bruge alle slags redskaber, inklusive metalredskaber, uden bekymring. Vores pander er yderst modstandsdygtige over for ridser, slitage og farveoverførsel fra fødevarer. De er ekstremt nemme at rengøre og tåler endda opvaskemaskine.

4. Alsidighed - Egnet til Alle Varmekilder

Vores pander er designet til at kunne bruges på alle varmekilder, herunder gasblus, elektriske kogeplader, ovne og induktion. Dette gør dem til det ideelle valg for et køkken i konstant forandring, da du kan gå direkte fra at brune bøffer til at placere panden i ovnen.

5. Æstetisk tilføjelse i køkkenet

Panderne har vi designet i Danmark men de produceres i Puglia i Italien hvor fabrikken har produceret kvalitetspander siden 1968. Fabrikken har altid stræbt efter at udvikle de bedste pander til både private og professionelle og deres værdier går hånd i hånd med vores. Udover at konstant arbejde på at reducere deres CO2 aftryk med bl.a. genbrugsmaterialer og optimeret produktion, er de også en del af Treedom projektet der arbejder for at plante træer i Afrika, Sydamerika og Italien.

Opnå fantastiske stegeresultater

Stegepanden med keramisk belægning, er skabt til at give skøn stegeskorpe på grøntsager, kød, samt fisk. Professionelle griber ofte til keramisk belægning på grund af sin overlegne kontrol af varme, lynhurtige opvarmning og lethed. Med en keramisk overflade opnår man en suveræn stegeflade som sikrer at ens emne bliver brunet og får karamelliseret overflade - helt uden at det sætter sig fast i panden. The Friendly Pan, er skabt med de nyeste produktionsegenskaber, der sikrer hurtigere og bedre varmefordeling, til en hverdag med mange gøremål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

×