Never call it just a wine glass.

Kald det aldrig, bare et vinglas.

Konstrueret til en bedre vinoplevelse.

Det rette vinglas kan betyde en verden til forskel, når det handler om at nyde en god vin. Det drejer sig ikke blot om æstetik, men også om videnskaben bag. Glassets form og størrelse kan påvirke, hvordan vinen iltes, hvilket tillader aromaerne at udvikle sig fuldt ud og forbedrer den samlede smagsoplevelse. Det rette glas kan fremhæve nuancerne, aromaerne og frugtsmagene i de bedste vine, hvilket gør dem endnu mere behagelige at nyde. Så næste gang du skænker dig et glas vin, skal du huske, at det korrekte glas er af afgørende betydning for vinens smag.

Det klare valg. Så klart.

Det rette vinglas kan betyde en verden til forskel, når det handler om at nyde en god vin. Det drejer sig ikke blot om æstetik, men også om videnskaben bag. Glassets form og størrelse kan påvirke, hvordan vinen iltes, hvilket tillader aromaerne at udvikle sig fuldt ud og forbedrer den samlede smagsoplevelse. Det rette glas kan fremhæve nuancerne, aromaerne og frugtsmagene i de bedste vine, hvilket gør dem endnu mere behagelige at nyde. Så næste gang du skænker dig et glas vin, skal du huske, at det korrekte glas er af afgørende betydning for vinens smag.

Krystalglas har i århundreder været et symbol på elegance og sofistikering. Introduktionen af Endeavour krystalglas bringer et nyt niveau af håndværk og kvalitet til bordet. Produceret på et tysk glasværk med over 130 års erfaring er disse glas designet med en unik form, der passer perfekt til de fleste vine. Lavet af 100% blyfri krystalglas tåler de ikke kun opvaskemaskine, men er også mesterværker inden for vinglas. Hvis du leder efter et glas, der sikrer vinens storhed, er let at rengøre og skiller sig ud fra mængden, kan Endeavour krystalglas være det, du søger.

Unikt og udsøgt produkt.

Gennemtænkte materialer. Trin for trin.

Kort sagt: Disse krystalglas skiller sig ud af flere grunde. For det første er de lavet af 100% blyfri krystalglas, hvilket sikrer vinens sikkerhed og renhed. Derudover er disse glas fremstillet i Tyskland på et glasværk med over 130 års erfaring, hvilket garanterer enestående kvalitet og håndværk. Den unikke kombination af klarhed, kvalitet og oplevelse fra Endeavour-glasset er uden sidestykke. Derudover tilføjer den optrukne stilk stor styrke, holdbarhed og elegance, mens den tynde kant optimerer vinoplevelsen. Endelig er disse glas nemme at rengøre og tåler opvaskemaskine, hvilket gør dem til et praktisk og bekvemt valg. For en overlegen vinoplevelse er Endeavour krystalvinglas det klare valg.

Hvorfor skifte til Sand krystalglas? Her er 5 grunde:

1. Blyfrit krystalglas.

Lavet af 100% blyfrit krystalglas, hvilket skaber en forbedret vinsmag og renhed.

2. Producent i Tyskland.

Glassene er produceret i Tyskland på et glasværk med over 130 års erfaring, hvilket indebærer fokus på detaljen.

3. Enestående klarhed og kvalitet.

Glassene tilbyder en enestående kombination af klarhed, kvalitet og oplevelse. Så hvorfor ikke opleve vinen på den bedst mulige måde.

4. Stor styrke, holdbarhed og elegance.

Med en trukket stilk for stor styrke, holdbarhed og elegance samt en tynd kant for optimal vinoplevelse.

5. Tåler opvaskemaskine.

Nemme at rengøre og tåler opvaskemaskine. Skabt til at blive brugt.

Avanceret design. Fokus på detaljen.

Formen på disse krystalglas kan markant påvirke smagsoplevelsen af en vin. De elegante vine integreres bedre i krystalglasset på grund af dets form, der maksimerer vinens overfladeareal. Dette muliggør et øget samspil mellem vinen og luften, hvilket skaber et forstærket indtryk af vinens aroma og kompleksitet. Når vinen hvirvles og iltes i glasset, kan dens fulde spektrum af smags- og duftnuancer værdsættes fuldt ud. Det delikate design af krystalglasset tilføjer også et strejf af sofistikering til den overordnede præsentation, hvilket gør det til det perfekte glas til at nyde nuancerne af en god vin.

Den U-formede skål, også kendt som tulipanformen, tilføjer ikke kun et elegant touch, men tjener også et funktionelt formål. Den smalle kant øverst hjælper med at bevare aromaen og lede vinen ned i ganen, hvilket muliggør en fuld forståelse af vinens duft, smag og kompleksitet. Stilken er designet med henblik på robusthed og har en ren linje, hvilket bidrager til glassets overordnede æstetiske appel. Alt i alt er designet og formen på disse krystalvinglas omhyggeligt udformet for at forstærke nydelsen af at nyde en god vin.

Rengøring af krystalglas.

Krystalvinglas udgør en smuk og elegant tilføjelse til ethvert spisebord. For at sikre, at de forbliver klare og skinnende, er regelmæssig rengøring afgørende. Disse krystalvinglas kan tåle opvaskemaskine, men anvend gerne et skånsomt program med et mildt rengøringsmiddel. Håndvask med varmt vand og en blød klud kan altid anbefales. Undgå brugen af skrappe kemikalier eller slibende svampe. Ved at pleje krystalvinglas på denne måde vil de fortsat funkle og forøge nydelsen af god vin i de kommende år.
100 % BLYFRI KRYSTALGLAS.

Skabt og produceret efter stolte tyske traditioner.

Krystalglassene er fremstillet på et traditionsrigt tysk glasværk med over 130 års erfaring inden for glasproduktion. Glasværket er beliggende i delstaten Sachsen og er kendt for sin høje kvalitet. Med en rig historie inden for glasfremstilling og en dedikation til kvalitet, udgør disse vinglas et bevis på det tyske glasværks håndværk og dygtighed. Når du vælger disse vinglas, kan du være sikker på, at du får et produkt, der er fremstillet i Tyskland med den største omhu og opmærksomhed på detaljer.

Højdepunkterne, kogt helt ind:

  • Produceret på tysk glasværk med over 130 års erfaring.
  • Designet med en unik form og passer til de fleste vine.
  • Afstemt vinkel og dybde der udvikler og ilter vinen.
  • Trukket stilk for styrke og elegance.
  • Tynd kant for optimal oplevelse af vinen.
  • Lavet af krystalglas - 100% blyfri.
  • Tåler opvaskemaskine.
  • Mesterværker inden for vinglas.

Så hvis du søger et glas, der sikrer vinens storhed, er let at rengøre og skiller sig ud fra mængden, så er Endeavours krystalglas præcis det du skal have.

Subscribe to our newsletter

×