Test

Test

Endeavour er et designfirma med base i Skandinavien. Vores fokus er på redskaber til køkkenet og gastronomien. Vi har selv baggrund i professionelle køkkener af højeste kvalitet. Og det er her, vi kanaliserer vores energi og viden. I køkkenredskaber kan vi bruge og stole på.

Med Endeavour har vi vores givet os selv opgaven til konstant at hæve baren for det, der er teknisk muligt. I relation ikke kun til materialer, bæredygtighed og form, men også med hensyn til design. Vi ønsker at hjælpe med at hæve moderne køkkenredskaber for at give verdens kokke endnu endnu bedre muligheder for at forberede fantastiske retter.

Vores designproces begynder med en simpel håndtegnet skitse, før de går videre til materialevalg og til sidst en designmanual.

Vi henter inspiration fra naturens farver og konturer - kunstens vildskab og ikke mindst arkitekturens renhed.

Vi stræber efter at sætte standarden for det, der skaber et godt køkkenredskab. Vores design er rene og smukke - moderne og klassiske - alt sammen på samme tid. I et enkelt ord: tidløs.

Gennem vores dedikation ved vi, hvor vi skal hen, og hvordan vi kan sikre, at Endeavour forbliver relevant for moderne familier og deres køkkener. Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg - begge velkendte navne i verden af ​​dansk gastronomi - er skaberne af Endeavour. Et af deres primære mål er at sikre, at Endeavour fuldt ud opfylder de behov, som disse to kokke har i deres roller som professionelle kokke.
Hos Endeavour arbejder vi tæt sammen med nogle af de mest talentfulde kokke og mennesker i fødevarebranchen. Folk der er professionelt dygtige, men også nysgerrige og villige til at videregive deres tanker og visdom.

De spiller alle en rolle i at sikre, at Endeavour er både funktionelle og i harmoni med tidens ånd.

Endeavour

Endeavour er baseret i København, hvor grundlæggende for det skandinaviske design og en urokkelig efterspørgsel efter kvalitet sikrer, at Endeavour er udviklet i en ånd af tidløshed, der sikrer, at Endeavour forbliver blandt de pålidelige redskaber i køkkenet. Vores princip om kvalitet og godt design - det er standhaftigt.

×