Om Endeavour.

Vi arbejder fra idé til virkelighed.

Endeavour er et københavnsk mærke af moderne køkkenredskaber. Vi har en solid baggrund fra professionelle køkkener. Med Endeavour har vi givet os selv, opgaven. Konstant at hæve barren for, hvad der er teknisk muligt, ikke kun i forhold til materialer, bæredygtighed og form, men også i forhold til unik design. Endeavour blev etableret i 2008 og har dybe rødder i skandinavisk designtradition.

Skabt for at gøre en forskel.

Vores designproces begynder med en simpel håndtegnet skitse, før vi går videre til materialevalg og til sidst en designmanual.
Vi henter inspiration fra naturens farver og konturer – kunstens vildskab og ikke mindst arkitekturens renhed. Vi bestræber os på at sætte standarden for, hvad der gør et godt køkkenredskab.

Rent. Moderne og klassisk.

Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg – begge kendte navne inden for den danske gastronomiverden – er skaberne af Endeavour-serien. Et af deres primære mål er at sikre, at Endeavour-redskaber fuldt ud opfylder de behov, som disse to kokke har i deres hverdag som professionelle kokke. Hos Endeavour arbejder vi tæt sammen med nogle af de dygtigste kokke og folk i fødevarebranchen. Folk, der både er fagligt dygtige, men også nysgerrige og villige til at give deres tanker og visdom videre. De spiller alle en rolle i at sikre, at Endeavours produkter både er funktionelle og i overensstemmelse med tiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

×