Why should you choose Woodfiber cutting boards?

Udforsk styrken i Discovery Pro.

Designet til at passe ind i ethvert køkken.

Opnå fantastiske stegeresultater

Stegepanden med keramisk belægning, er skabt til at give skøn stegeskorpe på grøntsager, kød, samt fisk. Professionelle griber ofte til keramisk belægning på grund af sin overlegne kontrol af varme, lynhurtige opvarmning og lethed. Med en keramisk overflade opnår man en suveræn stegeflade som sikrer at ens emne bliver brunet og får karamelliseret overflade - helt uden at det sætter sig fast i panden. The Friendly Pan, er skabt med de nyeste produktionsegenskaber, der sikrer hurtigere og bedre varmefordeling, til en hverdag med mange gøremål.

Designet af fagfolk

Panderne er designet og skabt af kokkene Mikkel Maarbjerg og Nikolaj Kirk, og med input fra flere af landets bedste kokke. Takket være disse erfaringer, er pandernes unikke flader og håndtag blevet omhyggeligt testet og udviklet så de ikke kun opnår et æstetisk smukt design, men også besidder den nødvendige robusthed til at kunne håndtere hverdagens krav. Disse pander er designet med fokus på æstetik, men når det kommer til stykket, er hemmeligheden bag designet i virkeligheden deres evne til at modstå en hektisk køkkenhverdag.

Miljøvenlig:

Our pan is free from PFAS and made from 100% recyclable aluminum.Even the packaging is made from FSC-certified paper.

Hård som stål:

The Friendly Pan series with ceramic coating is extremely durable and can handle even the most demanding tasks in your kitchen.

Fantastic Heat Distribution

Nyd en jævn og ensartet varmefordeling, der sikrer, at dine måltider altid bliver veltilberedte og som du bruger mindre energi på at varme op.

Nem at rengøre:

Slip for besværet med at skrubbe. Vores pander er utroligt nemme at rengøre, hvilket sparer dig tid og besvær i køkkenet.

5 grunde til at vælge The Friendly Pan

1. Keramisk ultrahård - fri for PFAS

De keramiske pander er vores flagskib inden for miljøvenlige pander. De er fremstillet i Italien af 100% genanvendeligt aluminium og er belagt med en keramisk belægning, der er fri for PFAS. Den keramiske non-stick belægning sikrer, at panden er utroligt holdbar og modstandsdygtig over for ridser, slitage og farveoverførsel fra fødevarer. Håndtaget er lavet af robust rustfrit stål, hvilket gør det holdbart og i stand til at modstå daglig brug og varme. Du kan nemt håndtere pandens håndtag uden behov for grydelapper.

2. Stegeegenskaber

Panderne er udført i ekstremt holdbare materialer, der kan tåle op til 400 grader, hvilket også gør den egnet til brug i ovnen. Den kan bruges på alle varmekilder, herunder induktion. Takket være den keramiske non-stick belægning og robuste opbygning, sikrer den en enestående og hurtig varmefordeling under stegning.

3. Nem Rengøring og Holdbarhed

Med den keramiske ultrahårde non-stick belægning kan du bruge alle slags redskaber, inklusive metalredskaber, uden bekymring. Vores pander er yderst modstandsdygtige over for ridser, slitage og farveoverførsel fra fødevarer. De er ekstremt nemme at rengøre og tåler endda opvaskemaskine.

4. Versatility - Suitable for All Heat Sources

Our pans are designed to be used on all heat sources, including gas stoves, electric cooktops, ovens, and induction. This makes them the ideal choice for a constantly changing kitchen, allowing you to go from searing steaks to placing the pan in the oven.

5. Æstetisk tilføjelse i køkkenet

Panderne har vi designet i Danmark men de produceres i Puglia i Italien hvor fabrikken har produceret kvalitetspander siden 1968. Fabrikken har altid stræbt efter at udvikle de bedste pander til både private og professionelle og deres værdier går hånd i hånd med vores. Udover at konstant arbejde på at reducere deres CO2 aftryk med bl.a. genbrugsmaterialer og optimeret produktion, er de også en del af Treedom projektet der arbejder for at plante træer i Afrika, Sydamerika og Italien.

We hope these five reasons have convinced you that The Friendly Pan is the right choice for your kitchen. Don't miss the chance to upgrade your kitchen equipment with our exceptional pans. Order your The Friendly Pan today and experience the difference.

×